Equip

Experiència de més de 20 anys en l’anàlisi estratègic des de diferents perspectives: administració, pime, gran empresa, distribució...

Equip de professionals altament qualificat. Fugim del becari.
Som un equip sènior. Ens agraden els reptes.

Vantage Group
Agustí Filomeno

Agustí Filomeno

Soci

Enginyer Industrial per la Universitat Ramon Llull, màster en ADE a ESADE, especialitzat en Marketing i postgrau al programa d’ alta direcció d’ empreses del Instituto Internacional San Telmo (programa ADECA). Consultor en l’àrea de finances i estratègia a Accenture i responsable de Marketing estratègic a Arbora&Ausonia. Director de consultoria en Marketing en Investigació de mercats del Institut Cerdà. Director i coordinador de l’estudi “Redes Sociales 2011” (Red.es – MiTyC).

afilomeno@vntg.es

Agustí Filomeno

 
Aina Vega

Aina Vega

Directora de Comunicació i Relacions Institucionals

aina@vkb.cat

Aina Vega

 
José María Marcos

José María Marcos

Soci

Enginyer Industrial (UPC) i PDD per IESE. Va ser Director del Departament de Logística i Distribució Comercial de l’Institut Cerdà i Director General de Catalunya de l’empresa O2 Centro Wellness. Assessor executiu en estratègia i desenvolupament de negoci en l’àmbit de la distribució comercial i la seva cadena de subministrament. Actualment és Director de Desenvolupament del Gremi de Majoristes del Mercat del Peix de Mercabarna i professor del Graduat en Direcció de Comerç i Distribució d'ESCODI (UAB).

josemaria.marcos@iese.net

José María Marcos