Articles > Blog

VANTAGE FACE TO FACE 2.0

El proper dilluns 27 de juny es celebrarà el primer dels debats programats sota el nom "VANTAGE FACE TO FACE 2.0".

En ells pretenem apropar al públic assistent a una visió real i proporcionada per especialistes sobre temes relacionats amb els negocis, l'economia, la política, les noves tecnologies, etc.
Tot això sota un enfocament el més pràctic possible i amb les mires posades en les seves possibles aplicacions a nivell empresarial.
Cada últim dilluns de mes convidarem a aquestes sessions a un expert en la matèria en concret que tractem per xerrar i debatre amb el nostre director general, Agustí Filomeno. Ambdós seran moderats pel David Escamilla, periodista i director de Comunicació de Vantage.
En aquest primer cara a cara el debat se centrarà en els "Nous Negocis i Oportunitats en l'Era Digital". Tindrem l'oportunitat d'endinsar-nos, de la mà d'un dels gurus del sector digital com és Tomàs Diago (president i fundador de Softonic), en un dels mons més interessants i amb més creixement dels últims temps.
Al llarg dels 75 minuts de debat es donaran resposta a preguntes que a més d'un puguin interessar com: Quines eines poden ajudar a millorar una empresa? Com aconseguir nous clients a través de nous canals? Com treure partit als Social Mitjana?
A la secció "Descàrregues" d'aquesta mateixa web podreu trobar un dossier informatiu de l'esdeveniment per descarregar. En ell trobareu totes les dades necessàries per a acudir al primer Vantage Face to Face 2.0.
Cal recordar que l'assistència és totalment gratuïta i que queden molt poques places disponibles. Qui vulgui venir a escoltar, i per què no, participar, en el debat s'haurà de posar en contacte amb nosaltres en la següent adreça: mromero@vntg.es
Esperem veure-us a tots al llarg dels molts fòrums i debats que anirem preparant. De moment recordeu que aquest primer Vantage Face to Face 2.0 sobre els "Nous Negocis i Oportunitats en l'Era Digital" amb Tomàs Diago (president i fundador de Softonic) tindrà lloc el Dilluns 27 de Juny a les 19:00 hs al Cercle del Liceu.
Us hi esperem!

Pablo Filomeno
Director de Màrqueting i Estratègia Digital
@filomenopablo
20 de juny de 2011

VANTAGE FACE TO FACE 2.0

Afegir comentari

« enrere