Articles > Blog

COMPREM ON ENS CONNECTEM I ENS CONNECTEM ON COMPREM. FACE TO FACE AMB IGNASI SALA, DIRECTOR DE MÀRQUETING DE ATRAPALO.COM

Hola a tots,
El proper dimecres 23 de novembre es celebrarà al Cercle del Liceu el proper Vantage FACE TO FACE 2.0 que portarà per títol:
"COMPREM ON ENS CONNECTEM I ENS CONNECTEM ON COMPREM".
En aquesta ocasió el convidat serà tot un expert pel que fa al comerç electrònic es refereix: Ignacio Sala, Director de Màrqueting de Atrápalo.com, qui un cop més es veurà les cares, i compartirà o no, punts de vista i opinions amb el nostre director general, Agustí Filomeno. Una vegada més el moderador de la sessió serà el nostre Director de Comunicació, David Escamilla, a qui des de fa unes setmanes li podeu escoltar cada diumenge a RNE4 presentant el seu programa "Club 21, el Club de les ments inquietes".
Com el títol del debat dóna a entendre, anem a dedicar els 90minutos de la sessió a xerrar sobre l'actual situació del comerç electrònic.
Aquí podeu trobar algunes dades, extretes del guió de l'esdeveniment, que segur us fan semblar molt més atractiu aquest proper Face to Face 2.0:

"(...) L'E-Commerce a Europa:
És el major mercat de comerç electrònic a tot el món amb 202 milions d'euros el 2010.
Representa un 5,9% del mercat minorista global. Un 40% dels europeus realitzen compres en línia. Un 70% dels compradors en línia europeus vénen del Regne Unit, Alemanya i França. Els països amb un creixement més ràpid són Polònia (33,5%), França (24%) i Suècia (22,1%). Espanya es troba entre els països emergents juntament amb Itàlia i Polònia (...)"

Segur doncs que resultarà una sessió d'allò més interessant i didàctica per a tots els assistents, que al seu torn, podran trobar més d'una utilitat pràctica al que es digui.

Dit això, només em queda recordar-vos que per rebre la vostra invitació per venir podeu escriure un comentari en aquest post o enviar un mail a l'adreça: pfilomeno@vntg.es. Només hi ha 65 places i és gratuït, així que recomanem reservar la plaça amb la màxima antelació possible.
També podeu proposar preguntes que vulgueu fer-li a Ignasi Sala. El procediment és el mateix, comentaris en el post o un mail a la mateixa adreça.
Moltes gràcies per la vostra atenció i fins el proper dimecres 23 de novembre.

Recordeu, l'esdeveniment serà en el cercle del Liceu a les 18:30.

Salutacions,

Pau Filomeno
Director de Màrqueting i Estratègia Digital

COMPREM ON ENS CONNECTEM I ENS CONNECTEM ON COMPREM. FACE TO FACE AMB IGNASI SALA, DIRECTOR DE MÀRQUETING DE ATRAPALO.COM

Afegir comentari

« enrere