Articles > Blog

Benvinguts a Vantage Group

Vantage és una consultoria jove, dinàmica i àmpliament preparada. Els professionals que integrem Vantage tenim entre 10 i 20 anys d'experiència en la consultoria i l'entorn estratègic, havent treballat en diferents sectors i àmbits nacionals i internacionals.

Ens defineix un equip sènior que fuig del becari i aposta per integrar-se i empatitzar amb la visió dels nostres clients, fent nostres els seus reptes.
Precisament la nostra aposta és pels nostres clients, si milloren nosaltres millorem, si creixen nosaltres creixem, si tenen èxit nosaltres tenim èxit.

No som res convencionals i ens agraden els reptes, creiem en la necessitat de conèixer els mercats i les seves tendències i integrar-lo en la planificació estratègica com a base per al desenvolupament del negoci.
Som pioners en l'ús d'eines de màrqueting en línia i geolocalització per generar competitivitat per als nostres clients.

Els nostres objectius són el màrqueting i l'estratègia realistes, ajustades a la realitat de l'entorn i de l'empresa, i enfocades al creixement ia la millora en la competitivitat dels nostres clients.
Com va dir Sèneca fa gairebé dos mil anys: Ignoranti, quem Portum petate, nullus suus ventus est - Cap vent és favorable pel que no sap a quin port va.

Agustín Filomeno, Director General.

Benvinguts a Vantage Group

Afegir comentari

« enrere